Sluit menu

Corona update

Update 25-01-2022 / 19:30 uur - Alle BLUE locaties openen weer volledig vanaf 26 januari 2022

De Overheid heeft aangekondigd dat wij vanaf woensdag 26 januari 2022 onze locaties weer volledig mogen heropenen. Dit betekent dat je weer kunt komen ontspannen en genieten van onze sauna- en wellnessfaciliteiten. Omdat we alsnog één uurtje eerder moeten sluiten, hebben we onze openingstijd met één uurtje vervroegd: iedere dag zijn we geopend van 9:00 tot 22:00 uur. Met de heropening zijn er nog steeds extra maatregelen van kracht die belangrijk zijn om in acht te nemen. Deze extra maatregelen staan hieronder vermeld:

- - - - - - - - - - - - - - 

De belangrijkste maatregelen op een rij:

 • Vooraf reserveren
  Het vooraf reserveren voor je saunabezoek is verplicht. Houdt je ook aan de afgesproken aankomst- en vertrektijd.
 • Gezondheidscheck
  Je bevestigd tijdens het maken van je reservering én bij check-in dat je géén corona gerelateerde klachten hebt.
 • Coronatoegangsbewijs
  Toegang tot onze sauna- en wellnessfaciliteiten inclusief restaurant, lounge en beautysalons is uitsluitend mogelijk met een geldig Coronatoegangsbewijs. Zorg dus dat je bij check-in een geldig coronatoegangsbewijs kunt tonen. Zonder een geldig Coronatoegangsbewijs heb je momenteel helaas geen toegang tot onze wellnesslocaties. Een geldig Coronatoegangsbewijs ontvang je door 1. Volledig gevaccineerd te zijn. 2. Recent corona hebt gehad en dit hebt laten testen bij de GGD. 3. Een negatieve testuitslag hebt verkregen bij Testen voor Toegang. Meer informatie over het Coronatoegangsbewijs vind je op de website van de Rijksoverheid.
 • Geef elkaar de ruimte
  De 1,5 meter afstand is een verplichting. In veel faciliteiten is daarom de capaciteit lager dan je gewend bent. Je bent zelf verantwoordelijk om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Je houd gepaste afstand van elkaar en geeft elkaar zoveel mogelijk de ruimte. Is een bepaalde faciliteit druk? Kies dan voor een andere faciliteit waar op dat moment nog ruimte is. 
 • Was je handen
  Om de hygiëne optimaal te waarborgen is het verplicht je handen bij binnenkomst te desinfecteren bij de speciale dispensor. Was tijdens je bezoek regelmatig je handen.
 • Mondkapjes
  Het dragen van een mondkapje is verplicht tijdens verplaatsingen, behalve in het 'natte' gedeelte, in sauna's en zwembaden. Onze medewerkers dragen altijd een mondkapje, behalve tijdens het uitvoeren van opgietingen.

 

Heb je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen? We hebben de meest gestelde vragen gebundeld op onze FAQ-pagina.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -