Sluit menu

Blijf lekker slapen bij de Wellnessboot

Zou het niet heerlijk zijn om dat weldadige gevoel van luxe en ontspanning zo lang mogelijk vast te houden? Verleng je dagje wellness en blijf overnachten in het naastgelegen hotel van de Wellnessboot in Mill!

Wellness-Hotel Brabant Mill

Fletcher Wellness-Hotel Brabant Mill is het perfecte hotel voor de combinatie tussen opladen en ontspannen & ontdekken en ervaren. Het hotel biedt je  naast de BLUE Wellnessboot ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een uitgebreid fitnesscentrum en om de mooie natuur in de omgeving te ontdekken met eindeloze fiets- en wandeltochten. Uiteraard zijn alle kamers voorzien van de nodige luxe en comfort. Maar het grootste voordeel is toch wel dat je vanuit het wellnessresort in je badjas naar je hotelkamer kunt lopen en heerlijke ontspannen in je bed kruipt!

Om jou een complete wellnesservaring te kunnen laten ervaren hebben we verschillende hotel arrangementen voor je samengesteld zodat je lekker kunt komen ontspannen. Ben je benieuwd naar de meest actuele hotel arrangementen in combinatie met een dagje wellness? Bekijk dan nu onze hotel arrangementen.

Vanaf 3 maart gedeeltelijk geopend.

Vanaf 3 maart 2021 openen wij onze beautysalons weer zodat je kunt komen genieten van een ontspannende massage of effectieve gezichtsbehandeling. Alle overige faciliteiten blijven helaas tot minimaal 16 maart 2021 gesloten. We hopen op je begrip.

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt, bekijk hiervoor onze corona update. Hierin geven we antwoord op de meest gestelde vragen.

Wil je liever persoonlijk contact? Het BLUE Contact Center is op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur bereikbaar via +31 (0) 347 754 760

 

Corona update Contactformulier