Sluit menu

Blijf lekker slapen bij de Wellnessboot

Zou het niet heerlijk zijn om dat weldadige gevoel van luxe en ontspanning zo lang mogelijk vast te houden? Verleng je dagje wellness en blijf overnachten in het naastgelegen hotel van de Wellnessboot in Mill!

Wellness-Hotel Brabant Mill

Fletcher Wellness-Hotel Brabant Mill is het perfecte hotel voor de combinatie tussen opladen en ontspannen & ontdekken en ervaren. Het hotel biedt je  naast de BLUE Wellnessboot ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een uitgebreid fitnesscentrum en om de mooie natuur in de omgeving te ontdekken met eindeloze fiets- en wandeltochten. Uiteraard zijn alle kamers voorzien van de nodige luxe en comfort. Maar het grootste voordeel is toch wel dat je vanuit het wellnessresort in je badjas naar je hotelkamer kunt lopen en heerlijke ontspannen in je bed kruipt!

Om jou een complete wellnesservaring te kunnen laten ervaren hebben we verschillende hotel arrangementen voor je samengesteld zodat je lekker kunt komen ontspannen. Ben je benieuwd naar de meest actuele hotel arrangementen in combinatie met een dagje wellness? Bekijk dan nu onze hotel arrangementen.

Corona update: Wij blijven geopend!

Update 18-11-2020 / 15:00 uur

Gezond zijn én gezond blijven is in deze periode belangrijker dan ooit.
Wij wisten het al wat langer, maar gelukkig erkent óók de overheid de gezondheidsvoordelen van een saunabezoek.
Een bezoek aan een sauna helpt immers je immuunsysteem te versterken en je weerstand te verhogen. Daarom zijn en blijven onze
sauna- en wellnessfaciliteiten geopend.

Onze horecagelegenheden zijn op dit moment enkel toegankelijk voor hotelgasten.

Onze maatregelen Meer informatie