Sluit menu

Wij zijn er klaar voor!

Update 14-10-2020

Naar aanleiding van de persconferentie van 13 oktober 2020 gelden er aangepaste maatregelen. Onze wellnessfaciliteiten zijn regulier geopend. Uiteraard met onderstaande extra maatregelen. Onze horecagelegenheid is geopend voor onze hotelgasten. Dat betekent dat je alsnog van een compleet dagje wellness kunt komen genieten als hotelgast. Voor niet-hotelgasten is onze horecagelegenheid op dit moment niet toegankelijk. De beauty- en massagesalons zijn ook geopend, dus je kunt jouw dagje wellness uitbreiden met eeen ontspannende massage of effectieve gezichtsbehandeling.

- - - - - - - - - - - - - - - - -

We vertellen je graag welke maatregelen wij hebben genomen

De 1,5 meter samenleving. Een begrip waar tot voor kort nog nooit iemand van had gehoord, maar nu onderdeel is van ons dagelijks leven. BLUE Wellness stelt uiteraard hoge prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van haar gasten en medewerkers en doet er daarom alles aan om risico's op besmetting en verspreiding te voorkomen. Om je zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen, zijn onze locaties volledig aangepast aan de nieuwe situatie. Hierbij is aan alles gedacht en voldoen wij aan alle richtlijnen voor een onbezorgd en veilig verblijf. In de video leggen we uit hoe we zorgen dat je veilig naar de sauna kunt. Tevens hebben we onze maatregelen hieronder overzichtelijk onder elkaar gezet:

 1,5 meter afstand

We houden 1,5 meter afstand. Dat vragen we aan onze gasten en dat vragen we aan onze medewerkers. Waar mogelijk geven we in onze locaties deze afstand aan middels signing. De 1,5 meter afstand is ook in alle faciliteiten van toepassing. Om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen hanteren wij een beperkte capaciteit voor de locatie en voor enkele faciliteiten.

 

Maximaal 2 personen per reservering

Je kunt onze locaties momenteel met maximaal 2 personen per reservering bezoeken. Het in- en uitchecken kan door maximaal 1 persoon per reservering (hoofdboeker). Wil je iets ontvangen of overhandigen, leg dit dan op de balie zodat fysiek contact vermeden kan worden. Tevens vragen we je contactloos of met pin te betalen.

 

Vooraf reserveren is verplicht

Je kunt onze locaties alleen bezoeken indien je vooraf hebt gereserveerd. Deze maatregel is in eerste instantie opgelegd door de overheid, maar dient ook als doel dat wij onze capaciteit kunnen waarborgen. Door de 1,5 meter regel kunnen wij per dag minder gasten ontvangen. Het vooraf reserveren is voor alle gasten verplicht, dus ook voor abonnement- en badenkaarthouders.

 

Kom op tijd

Bij het maken van een reservering vragen we je een aankomst- en vertrektijd aan te geven. Kom en vertrek ook daadwerkelijk op deze tijden. Hierdoor kunnen wij onze capaciteit zo optimaal mogelijk benutten. We zorgen er tevens voor dat er een maximaal aantal gasten per tijd kan reserveren. Hiermee voorkomen we drukte tijdens het inchecken.

 

Gezondheid

De gezondheid en veiligheid van zowel onze gasten als van onze medewerkers staan bij ons hoog in het vaandel. Als je klachten hebt die, volgens de richtlijnen van het RIVM, op corona zouden kunnen duiden, dan vragen we je thuis te blijven en de maatregelen in acht te nemen. Dat vragen we óók aan onze medewerkers.

 

Desinfecteer je handen

Om de hygiëne optimaal te waarborgen is het verplicht je handen bij binnenkomst te desinfecteren bij de speciale dispensor. Deze tref je ook aan bij onze restaurants en lounges.

 

 

Handen wassen

Was tijdens je bezoek regelmatig je handen. Wij zorgen ervoor dat alle besmettingsgevoelige punten extra worden gereinigd door onze medewerkers.

 

 

Lees instructies

Waar nodig hebben we bij iedere faciliteit instructies opgehangen welke aangeven hoeveel gasten de faciltiteit mogen gebruiken en dat je je aan de 1,5 meter afstand dient te houden. We bieden helaas (nog) geen opgietingen aan.

 

 

Aanwijzingen

We doen er natuurlijk alles aan om je bezoek zo veilig en zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Volg daarom de aanwijzingen van onze medewerkers én de informatie op de informatieborden altijd op.

 

 

Beauty

Je kunt met een gerust hart een beautybehandeling of massage boeken. Onze medewerkers houden zich aan de protocollen van de branchevereniging. Onderdeel is een gezondheidscheck voorafgaand aan de behandeling of massage. Indien gewenst dragen de medewerkers handschoentjes en/of een mondkapje.

 

Horeca

Onze restaurants en lounges zijn geopend voor hotelgasten.  Houdt rekening met anderen bij het kiezen van een zitplaats. - Bij het inchecken kun je reserveren voor onze restaurants i.v.m. de beperkte capaciteit. Als niet-hotelgast is het momenteel niet mogelijk om tijdens jouw dagje wellness gebruik te maken van het restaurant en lounge.

 

Wees lief voor elkaar

Als laatste wilen we je vragen om lief voor elkaar te zijn. Respecteer de 1,5 meter afstand en houd rekening met elkaar.

 

 

Ben je benieuwd wat het RIVM denkt over het bezoek aan een sauna in corona-tijd?

Heb je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen? We hebben de meest gestelde vragen gebundeld op onze FAQ-pagina.

BLUE Wellness is geopend!

Veilig naar de sauna. Het kan! In onderstaande video laten we zien welke
maatregelen we hebben getroffen om ervoor te zorgen dat jouw bezoek aan BLUE veilig
en verantwoord is.

We verwelkomen je graag.

Bekijk hier alle maatregelen rondom het coronavirus.