Zonnebank

Ontsnap aan de dagelijkse drukte

Bereid je huid voor op de zon en boek een ontspannen én verantwoorde zonnebanksessie bij onze zonnestudio. Zonnebanken, zoals die van het bekende merk Ergoline, bieden het perfecte middel om je huid geleidelijk aan de zonnestralen te laten wennen en op een veilige manier een mooie bruine kleur te verkrijgen.

In een professionele zonnebankstudio kun je genieten van een wellness ervaring en heerlijk tot rust komen. Deze studio's zijn vaak ingericht als een serene spa omgeving, waar je kunt ontspannen terwijl je huid wordt verwend door de straling van de zonnebank. Het is een moment waarop je even kunt ontsnappen aan de dagelijkse drukte en volledig kunt ontspannen.

Na afloop van je bezoek aan onze zonnebank studio is het essentieel om je huid goed te hydrateren, bijvoorbeeld met een voedende aftersun lotion. Op die manier blijft je huid gezond en gehydrateerd.

Kortom, boek een ontspannen en verantwoorde zonnebanksessie bij onze professionele zonnestudio. Laat je huid verwennen, kom tot rust en geniet van een moment voor jezelf, terwijl je heerlijk kunt bruinen.

reserveren
Prijs p.p.
aantal minuten

De behandelingen

Zonnebank 15 min

Laat je huid mooi bruinen

Zonnebank 20 min

Laat je huid mooi bruinen

voorwaarden

Vooraf reserveren is noodzakelijk. – De genoemde prijs is exclusief sauna entree. – Geniet je ook van een dagje wellness? Dan plannen we behandelingen in tussen je aangegeven aankomst- en vertrektijd. Tijdens het inchecken hoor je de exacte tijd. – Afhankelijk van beschikbaarheid kunnen behandelingen tegelijk ingepland worden. Dit kunnen we niet garanderen. – Reserveer je enkel een behandeling en maak je dus geen gebruik van onze sauna- en wellnessfaciliteiten? Neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice. Deze kunnen de behandelingen goed voor je inplannen en de mogelijkheden met je bespreken.

Zonnebankcrèmes zijn tegen betaling verkrijgbaar bij de wellness receptie. Deze behandeling is ook exclusief een saunabezoek te reserveren op onze beauty afdeling.

Direct reserveren

Plan je verwendag


Reserveren met e-ticket

Jouw ontspanning begint hier