AYAVAYA-cabine

Wetenschappelijk bewezen voordelen

In deze unieke cabine ervaar je dé ultieme ontspanning in slechts 20 minuten. De AYAVAYA-cabine brengt je in een diepe meditatieve staat door middel van een Shirodhara hoofdbehandeling, geluidstherapie, aromatherapie en lichttherapie. Een wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat mensen met stress-gerelateerde problemen succesvol zijn behandeld door de AYAVAYA-cabine.

Gebaseerd op de Shirodhara methode
De AYAVAYA-cabine brengt je in een diepe meditatieve staat door middel van Shirodhara hoofdbehandeling, geluidstherapie, aromatherapie en lichttherapie. De 5.000 jaar oude Shirodhara-massage komt naar voren als de krachtigste meditatie opwekkende Ayurvedische behandeling. Een wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat mensen met stress-gerelateerde problemen succesvol zijn behandeld door de AYAVAYA-cabine.

reserveren
Prijs p.p.
aantal minuten

De behandelingen

AYAVAYA-cabine

Stressvrij

Nieuwe energie

Scherpe focus

Diepe nachtrust

In 20 minuten

Zowel zonder en met wellnessbezoek mogelijk!

voorwaarden

De Ayavaya-cabine is een unieke behandeling welke momenteel wereldwijd alleen te vinden is bij BLUE Wellnessboot Mill, BLUE Wellnessresort Leiden, BLUE Wellnessresort Helmond en BLUE Wellnessresort Sittard. – Het gebruik van de cabine is zowel met als zonder wellnessbezoek mogelijk. – De sessie in de cabine duurt 20 minuten. – Vooraf reserveren is noodzakelijk. – Het gebruik van deze cabine is uitsluitend voor personen ouder dan 16 jaar.

Direct reserveren

Plan je verwendag


Reserveren met e-ticket

Jouw ontspanning begint hier